Over Roel Dijkstra Fotografie

Over Roel Dijkstra fotografie

Een dynamisch en ervaren team van fotografen staat 7 dagen per week paraat voor het aanleveren van unieke beelden voor uw magazine, website of andere publicatie. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie voor kranten, (vak) tijdschriften en bedrijfsreportages en hebben een online archief met meer dan 943352 foto’s van nationale en internationale gebeurtenissen.

Het fotobureau

Snel schakelen, ruime beschikbaarheid maar bovenal professionele fotografie. Dat is waar ons fotobureau bekend om staat. Met 4 vaste fotografen en een vaste planning- en administratie kunnen wij snel en adequaat handelen. We beschikken over een groot arsenaal aan professionele foto- en videoapparatuur om in elke situatie het perfecte beeld te maken en snel bij u af te leveren.

Ruime ervaring

Fotografie sinds 1977! Al ruim 46 jaar is ons fotobureau gespecialiseerd in het vastleggen van bijzondere situaties in bijzondere plaatjes! Al onze fotografen hebben ruime ervaring met journalistieke fotografie voor kranten en tijdschriften, reportages in bouw, de agrarische sector en de horeca. Portretfotografie en het vastleggen van sport staan ook met regelmaat op de agenda!

Werkgebied

Ons kantoor ligt circa 15 minuten van Europa’s grootste haven: Rotterdam. Ons werkgebied bestrijkt heel Zuid-Holland en delen van Noord-Holland, Utrecht, Zeeland. Voor reportages zijn wij beschikbaar in heel Nederland.

76 +

Tevreden klanten

943352 +

Foto's in archief

7 dagen

Altijd beschikbaar

4

Fulltime fotografen, ook in het weekend!

Ons team

Het team van Roel Dijkstra Fotografie bestaat uit een vlotte en dynamische club fotoprofessionals en sterke ondersteuning van de kantoormedewerkers. Samen staan zij 7 dagen in de week klaar om snel te schakelen, creatief mee te denken en uw perfecte beeld af te leveren.

Het fotobureau is opgericht door Roel Dijkstra in 1977. Anno 2023 staat er inmiddels een gevestigd fotobureau, met lange klantrelaties en een dijk van ervaring. Inmiddels springt Roel bij waar nodig, maar de dagelijkse werkzaamheden zijn overgedragen aan het vaste team van fotografen en traffic:

Het team van Roel Dijkstra Fotografie bestaat uit een vlotte en dynamische club fotoprofessionals en sterke ondersteuning van de kantoormedewerkers. Samen staan zij 7 dagen in de week klaar om snel te schakelen, creatief mee te denken en uw perfecte beeld af te leveren.

Het fotobureau is opgericht door Roel Dijkstra in 1977. Anno staat er inmiddels een gevestigd fotobureau, met lange klantrelaties en een dijk van ervaring. Inmiddels springt Roel bij waar nodig, maar de dagelijkse werkzaamheden zijn overgedragen aan het vaste team van fotografen en traffic:

Fred Libochant

Role

Tekst

Gino Fred Veronika Roel Sia Dennis

Onze klanten

Online archief & historische beelden

We beschikken over een online archief van 650.000 foto’s. Via een inlogcode is dit archief voor onze klanten beschikbaar. Foto’s van nationale- en internationale gebeurtenissen en iconische plekken, het koningshuis, objecten. Noem het maar op en u vindt het er. Foto’s zijn direct, zonder tussenkomst van ons, te downloaden uit het digitale archief. U kunt als gast het fotoarchief doorzoeken, om direct te downloaden: vraag via het contactformulier een gebruikerscode aan.

Naast het online archief van foto’s die we hebben sinds we in 1999 digitaal zijn gaan fotograferen, hebben we het archief van Peter Molkenboer geërfd en onlangs het archief van Bart Hofmeester aangekocht. Bijna 30 kubieke meter negatieven, glasnegatieven, dia’s en prints. Hiermee beschikt Roel Dijkstra fotografie over een enorm archief historische beelden. Daaruit gaan de komende tijd vele tienduizenden negatieven gedigitaliseerd worden die gelijk daarna op onze site zullen verschijnen.