Ons team

Het team van Roel Dijkstra Fotografie bestaat uit een vlotte en dynamische club fotoprofessionals en sterke ondersteuning van de kantoormedewerkers. Samen staan zij 7 dagen in de week klaar om snel te schakelen, creatief mee te denken en uw perfecte beeld af te leveren.

Het fotobureau is opgericht door Roel Dijkstra in 1978. Anno 2018 staat er inmiddels een gevestigd fotobureau, met lange klantrelaties en een dijk van ervaring. Inmiddels springt Roel bij waar nodig, maar de dagelijkse werkzaamheden zijn overgedragen aan het vaste team van fotografen en traffic:

Fred Libochant

FOTOGRAAF

Al vanaf 1997 is Fred werkzaam bij Roel Dijkstra. Binnen de fotografie heeft hij zich verdiept in verschillende gebieden van het vak, maar zijn passie ligt het meest bij het portretteren van mensen… ”Op een portretfoto wil ik in een oogopslag laten zien wat de persoonlijkheid van de geportretteerde is zonder enige uitleg”

Dennis Wisse

FOTOGRAAF

In 2009 is Dennis afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten als documentair fotograaf. Zijn fotografie laat zich kenmerken door een scherp gevoel voor het alledaagse. De directe, non-nonsens onderwerp-aanpak die hij graag hanteert, wordt weerspiegeld in oprechte en pure fotografie.

Joep van der Pal

FOTOGRAAF

In 1996 heeft Joep zijn opleiding fotografie afgerond op ‘the school for Arts and Design’, Christchurch, Nieuw Zeeland. Bij terugkomst in Nederland is zijn passie voor fotografie uitgegroeid tot zijn dagelijks werk. Voor het creëren van prachtige en unieke beelden laat Joep het liefst zijn creativiteit de vrije loop en kijkt hij verder dan wat hij op het eerste oog ziet.

Veronika Muijs

TRAFFIC

Sinds 2010 is Veronika werkzaam bij Roel Dijkstra en is dagelijks het vaste aanspreekpunt van ons kantoor. ”Doordat de nieuwsitems altijd last-minute binnen komen is het elke dag weer een uitdaging om de planning passend te maken, als dit aan het einde van de dag gelukt is ben ik weer trots op ons team”

Roel Dijkstra

FOTOGRAAF

Roel is de oprichter van het bedrijf. Als selfmade man werkte hij zich op van eenpitter tot het huidige bedrijf met 6 medewerkers. Het is een echte nieuwsjunk. ‘Alles wat op straat gebeurt is interessant en moet worden vastgelegd voor het nageslacht. Trein- en vliegtuigrampen, orkanen en oorlogen, alles heb ik gezien en gefotografeerd. Maar ook een mooie skyline blijft prachtig’.

Sia du Buf

TRAFFIC

Sia is sinds 2011 de ondersteunende kracht op ons kantoor. Met diverse middle management opleidingen weet zij ons team te versterken en te sturen waar nodig. ”Een goed team om je heen hebben is het halve werk. Als het hele proces van voor tot achter op rolletjes loopt zal iedereen zo goed mogelijk presteren, wat uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.”