Ons team

Het team van Roel Dijkstra Fotografie bestaat uit een vlotte en dynamische club fotoprofessionals en sterke ondersteuning van de kantoormedewerkers. Samen staan zij 7 dagen in de week klaar om snel te schakelen, creatief mee te denken en uw perfecte beeld af te leveren.

Het fotobureau is opgericht door Roel Dijkstra in 1978. Anno 2018 staat er inmiddels een gevestigd fotobureau, met lange klantrelaties en een dijk van ervaring. Inmiddels springt Roel bij waar nodig, maar de dagelijkse werkzaamheden zijn overgedragen aan het vaste team van fotografen en traffic:

Fred Libochant

FOTOGRAAF

Al vanaf 1997 is Fred werkzaam bij Roel Dijkstra. Binnen de fotografie heeft hij zich verdiept in verschillende gebieden van het vak, maar zijn passie ligt het meest bij het portretteren van mensen… ”Op een portretfoto wil ik in een oogopslag laten zien wat de persoonlijkheid van de geportretteerde is zonder enige uitleg”

Dennis Wisse

FOTOGRAAF

In 2009 is Dennis afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten als documantair fotograaf. Zijn fotografie laat zich kenmerken door een scherp gevoel voor het alledaagse. De directe, non-nonsens onderwerp-aanpak die hij graag hanteert, wordt weerspiegeld in oprechte en pure fotografie.

Joep van der Pal

FOTOGRAAF

In 1996 heeft Joep zijn opleiding fotografie afgerond op ‘the school for Arts and Design’, Christchurch, Nieuw Zeeland. Bij terugkomst in Nederland is zijn passie voor fotografie uitgegroeid tot zijn dagelijks werk. Voor het creëren van prachtige en unieke beelden laat Joep het liefst zijn creativiteit de vrije loop en kijkt hij verder dan wat hij op het eerste oog ziet.

Veronika Muijs

TRAFFIC

Sinds 2010 is Veronika werkzaam bij Roel Dijkstra. Na een aantal jaar full-time te hebben gewerkt is zij nu op maandag,dinsdag en woensdag het aanspreekpunt van ons kantoor. ”Doordat de nieuwsitems altijd
last-minute binnen komen is het elke dag weer een uitdaging om de planning passend te maken, als dit aan het einde van de dag gelukt is ben ik weer trots op ons team”

Yvonne van Rutten

TRAFFIC

Yvonne is de laatste aanwinst van ons team. Yvonne werkte decennialang bij een financiële instelling waar zij ook haar bachelortitel behaalde. Elke donderdag en vrijdag zorgt zij ervoor dat alles op kantoor soepel verloopt. “Als ik de fotografie met de opdrachtgever heb doorgesproken, zet ik onze mannen graag aan het werk. En als onze klanten tevreden zijn, zit mijn taak er weer op.”